Ma znam da ga mogu poslati na servis ali isto ovo mi se desilo prije jedno mjesec i pol i nakon dva dana proradio i najnormalnije sve bilo do sada (izuzev što se 2-3 puta sam ugasio dok je bio na punjaču a baterija nije ni blizu bila praznoj, ali sam ga bez problema upalio svaki put). E sad ako ga pošaljem i kod njih odmah proradi kad ga pokušaju upaliti naplatit će mi reklamaciju jer eto radi. Ne znam do čega bi mogao biti kvar, čitam po netu da kod ovakvih "simptoma" mogu biti nekakve mikrofrakture na matičnoj ali meni mobitel nije niti jedanput ispao i izgledom je kao potpuno novi. Nisam nikad instalirao na njega nekakve romove, sve je stock i sve up to date. Prošli put sam isto pokušavao sve moguće i nakon dva dana ponovo pokušao (istu stvar koju sam napravio i dan prije u više navrata) spojiti na PC i počeo se puniti odmah sam ga upalio i baterija je bila isto oko 80%. Znam da su u OnePlus servisu fer i nisu kao idioti iz Mobisa koji ništa ne priznaju ali opet ako im pošaljem i njima odmah proradi (kao što je i meni prošli put nakon 2 dana) ne znam kako će reagirati.