View Single Post
Staro 22.05.2018., 08:23   #538
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@Destroyer

Kaj se kečiš? dalo bi se tko tu koga podbada, osećam da je rezultat 1:1

Kad već pitaš, kanta je rasla godinama. Najveći upgrade je bio 2012. (i7 2600K / SSD / GTX 660Ti / Seasonic PSU). Do 2015 bilo je tu nekih sitnih promjena i dopuna, tipa ono 200 kn godišnje. Status Quo do 2015.

Zadnje 3 godine od jeseni 2015 sam u komp utukao: 2600 kn (plus minus 100 kn) kroz "prodam svoje / kupim novo" za sve ovo što vidiš pod moj komp (ko vjeruje OK, ko neće ne mora). Nisam digao kredu ni propeglao karticu i uzeo sve novo odjednom na istom mjestu

Da nije bilo rudarenja, nebi bilo ni GTX 1080, to je bila čista slučajnost i na kraju ispala maltene čabe zamjena za 1070.

Slažem se da je komp nesrazmjeran sa monitorom. Ali... komp nije kupljen odjednom nego je slagan godinama... godinama, malo po malo i pametno. Monitor nažalost ne mogu malo po malo i moram odjednom blebnut neku cifru. I nebi bio problem da osjećam da ga MORAM kupiti jer eto, ružno i nesrazmjerno izgleda u sigu. Misliš da nebi htio imati ovaj Asusov ROG 144Hz IPS za 800 EURa?

Bude druže, bude. Ali ne sada. Sve u svoje vrijeme... kako je ovaj zamjenio 4 godine starog TNa, tako bude i on zamjenjen.

I hvala na savjetima

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 22.05.2018. u 08:46.
Brko je offline   Reply With Quote