Citiraj:
Autor 1v@n
Znak je bio vjerojatno drito prije lokalne birtije, nisam ga skužio jer...eto, nisam. Popričao s čovjekom normalno, rekao da nisam vidio znak jer sam se zamislio... Događa se.
Nije prvi put da vidim radar koji snima odmah nakon ulaska u naselje. Prvi put mi je to frajer napravio prije 2 godine između Šibenika i Zadra. 50 metara od ulaska u naselje se stao i snimao me cijelim putem do ulaska u naselje. Ugasio sam tempomat čim sam vidio znak i u naselje ušao sa 62... Po zakonu, kriv sam, ne poričem. No, i dalje mi je smiješno hvatanje prekršitelja na brzinama 50-60 i stajanje iza znaka.
Ako mi se to dogodi sljedeći put, pitat ću ih zašto ne stoje kod svakog semafora i kažnjavaju ekipu na skuterima jer slalomom da dođu ispred svih krše oko 4 članka zakona i mogu svakome naplatiti cca. 2000 kn kazni bez previše razmišljanja.
|
Ti kao da nisi nikad vozio u Slavoniji. I za 43 na 30 (33 kad se makne tolerancija) ide kazna, a taj je dio taman 120 metara dugacak.
Ili jos bolje - na ulasku u selo je 70, zatim prvo krizanje i znak 70, 500 metara dalje drugo krizanje bez znaka i 200 metara kasnije trece krizanje i znak 70. U drugom smjeru naravno poslije svakog imas znak 70.
Pogodi gdje stoje