Citiraj:
Autor mr.ezrider
čuj .. klinci se nakačili na fortnite .. a ovaj stariji (15g) pored toga voli military sims (arma, squad, R6S) .. pa sam mislio već kad se igraju da nešto i "nauče" .. kako se streama, kako se radi editing, export .. kako "raditi" s youtube i twitch .. i sve vezano za to .. tako da nije samo gejming nego neka opća znanja oko računala .. možda im to nekad bude nešto značilo ..
koliko mislim potrošiti .. minimalno .. al kad gledaš cpu .. zaključiš da je 2700x ok .. da ako kupujem ispod ću sutra morat mjenjat pa će me "duplo" koštat .. kad gledaš gpu .. da bi se igrao s dobrim fpsom .. treba ti 1070 .. možda možeš proći i s 1060 ali kad već plaćaš x kuna .. onda ni ta razlika do 1070 u masi nije ogromna .. ti monitori na 144hz .. svi kazu da su super odlični za FPS i gejming .. a opet nemaju smisla ako kupiš išta ispod 1070 .. sve to veže jedno na drugo .. i na kraju završiš na pun k ..
dva pc-a ne bi jer ih nemam gdje staviti .. razmisljao sam jedino o onoj elgato 60s pci kartici .. a za te novce bolje uzmem dobar cpu .. tv mi mogao koristiti za ps4 i kao drugi monitor za pc .. za neki chat/obs ..
streaming na navodno bolji na ryzenu .. nema toliko dropfrejmova na outputu .. ali što se tiče adobea i premiere .. intel je puno bolji zbog QuickSync-a ..
nemam pojma .. što više pričaš više se upetljaš i više kompromisa moraš raditi ..
|
A stari moj, onda ces se ili morat isprsit ili uzet dva pc-a, ili djeci smanjit ocekivanja i ne imat buduci business plan nad njima.
P.s. poradi malo na tipkanju/formatiranju ovo sa .. je doslovno necitljivo.
Sent from Tapatalk