Tema: Mining pool
View Single Post
Staro 20.05.2018., 18:33   #165
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor ruthr Pregled postova
isprobano sa claymoreom i xmrig-om sve radi OK . isto probao i kolega i isto tako sve OK . Probaj na portu 7777 jer po ovoj gresci gore ispada da imas opaki hardware i prebrzo seras hasheve i zato ti IP banirana.

Nevidim u cemu je problem sa domenom. moze biti info com net us itd bitno da je server u HR.
Isprobam i sa 7777 ali opaki hw nema veze sa bananjem ip-a. Jer dalje radi sa svim portovima. Budem jos malo cackao.

Domena je jednostavno odbojna...pogotovo kada malo istrazis vlasnike i s cime se bave...

I ako vec zelis nesto postici uzmi com domenu koja je 70tak kuna godišnje.

Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Pala mi napamet jedna ideja za maksimizirati profit... recite da li sam u krivu... znaci kopati na nekom poolu koji ima blokove svakih par minuta tipa nanopool ili ethermine... a pratiti MaxHash... pa kad se desi ovako da variance ode na 240%, za pretpostaviti je da ce sljedeci blok biti dosta brze sa manjim Varianceom... pa onda switchati sa velikog poola na mali pool, pobrat brzi blok i nazad na veliki pool? Bi to radilo?
Da. Funkcioniralo bi. Ali sa jakim hw tako da si nabijes sherove. Samo racunaj i na to da si u tom smislu hooper ge te mogu lako banati pa nista ne dobijes.
FRipper je offline   Reply With Quote