View Single Post
Staro 13.12.2005., 13:57   #26
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Da, Hitachi Opus je bio u pitanju (našao bi i sam da mi je toliko stalo, ali Trendovi su na šufitu, a nije se lako penjati tamo i to izvlačiti )

I TV koji sam spomenuo je na slikama, onaj crni sa dvije tanke crvene pruge

Panasonic NVDB70...prijatelj mi je imao Blaupunkt video isto sa čitačem bar koda, mislim da je to bila palasonic licenca, možda čak isti model...3600DEM + 70% u dinarima mislim da je koštao, lol

Kad sam došao studirati u ZG nešto apsolutno nedostižno je bila Sharp Optonica linija u izlogu kod Cvjetnog Trga, mislim da je sa carinom bila oko 15.000 DEM, od detalja se sjećam da je gramofon imao infracrveni senzor koji je išao ispred igle i u slučaju da je ploča ogrebana odbijao svirati

Po meni Excel je kriv za sve...onog trenutka kad su manageri došli u priliku izračunati da se lova utrošena u reklamu vraća više nego ona uložena u razvoj, sve je otišlo u 3 PM.
Situacija sa Video2000/Beta/VHS sistemima je najbolji primjer, prodaja je bila obrnuto proporcionalna kvaliteti, tako da su problemi počeli već u 80-tim, a 90-te nadalje su samo pokazatelj do kakve krajnosti to sve dovodi.
segregator je offline   Reply With Quote