View Single Post
Staro 20.05.2018., 13:10   #1911
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ali, oni mi ne mogu dati drugi ili zamjenski niti ovog staviti na servis jer kao, ja sam to naručio preko TELESALES
Isto je i kod vipa, ako si uzeo u tele2/vip centru onda sa njima sve rjesavas i dobijas zamjenski kod njih no ako je online prodaja onda u
centru mozes samo ostaviti uredjaj da ga oni prosljede na servis. U vipu nude stick ( Osijek Portanova ) i to ako se nadje koji...

Ono sto mozes je: nazvati tele2 korisnicku podrsku da te spoje sa odjelom za reklamacije/servis i prijaviti da router ne radi dobro i traziti
zamjenski, takodjer traziti produzenje testnog razdoblja za onoliko dana dok ti ne posalju drugi router. Stigne novi za 2-3 dana... isto kao i kod vipa.

Radi se o tome da onaj prodajni kanal s kojim si ugovorio proizvod je nadlezan za odobrenje zamjene samog uredjaja.

Ako ti se bas zuri, nista te ne sprecava da posto si jos u testnom razdoblju jednostavno nazoves tele2 i raskines ugovor i vrnes sve te odes u
centar i zasnujes novi ugovor s razlikom da ces imati 5 ili 7 ( zaboravio sam ) dana mogucnosti da sve vratis u centar ako nisi zadovoljan.