18.05.2018., 23:31
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Autor Street_Racer
A zašto bi mijenjao pool svakih par dana? To tek nema smisla. Osim ako znaš koji će pool sutra, prekosutra i dan nakon toga imati sretan dan. U tom slučaju si prorok, mesija, vidoviti Milan. U tom slučaju ostavi se majnanja, uplati loto, traži skriveno gusarsko blago, nestali kontinent Atlantidu...
Nitko ne osporava činjenicu da si ti danas zaradio 3 puta više, super, volio bih da sam i ja, ali to je čista sreća, a ne zato što je taj pool bolji od ostalih, to ja pokušavam reći.
I da, ne moram imati potpuni uvid u stanje snage poola kroz povijest jer upravo varijanca iskopanih blokova mi kaže je li blok iskopan u očekivanom periodu shodno snazi poola u to trenutku. Ne bitno je li taj pool imao prije mjesec dana 25 ili 50 GH, varijanca je varirala/skalirala shodno tome.
|
Pa bio sam cijelo vrijeme na našem Gigant poolu iako sam znao da gubim. Ali nikad nisam bio ziheraš. Volim probati pa ako se pokaže loše odustanem. Ne jednom sam uložio u krivi coin i popušio. Ali nekad se i posreći. A tko ne proba niti ne uspije. Ili tko ne pita ostat će suha pa makar bio i 25cm. Ethermine čeka i treba mi doslovno dvije minute da prebacim svoja 4 riga na njega. Očito imaš više znanja o rudarenju od mene, ali gdje je čar ako je sve stalno i predvidljivo.
|
|
|