Tema: Mining pool
View Single Post
Staro 18.05.2018., 23:31   #153
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Street_Racer Pregled postova
A zašto bi mijenjao pool svakih par dana? To tek nema smisla. Osim ako znaš koji će pool sutra, prekosutra i dan nakon toga imati sretan dan. U tom slučaju si prorok, mesija, vidoviti Milan. U tom slučaju ostavi se majnanja, uplati loto, traži skriveno gusarsko blago, nestali kontinent Atlantidu...
Nitko ne osporava činjenicu da si ti danas zaradio 3 puta više, super, volio bih da sam i ja, ali to je čista sreća, a ne zato što je taj pool bolji od ostalih, to ja pokušavam reći.
I da, ne moram imati potpuni uvid u stanje snage poola kroz povijest jer upravo varijanca iskopanih blokova mi kaže je li blok iskopan u očekivanom periodu shodno snazi poola u to trenutku. Ne bitno je li taj pool imao prije mjesec dana 25 ili 50 GH, varijanca je varirala/skalirala shodno tome.
Pa bio sam cijelo vrijeme na našem Gigant poolu iako sam znao da gubim. Ali nikad nisam bio ziheraš. Volim probati pa ako se pokaže loše odustanem. Ne jednom sam uložio u krivi coin i popušio. Ali nekad se i posreći. A tko ne proba niti ne uspije. Ili tko ne pita ostat će suha pa makar bio i 25cm. Ethermine čeka i treba mi doslovno dvije minute da prebacim svoja 4 riga na njega. Očito imaš više znanja o rudarenju od mene, ali gdje je čar ako je sve stalno i predvidljivo.
Dambo je offline   Reply With Quote