Citiraj:
Originally posted by grga
Možda jer su kardovi umorni pa im se zametnula obična pokreška, a i zato jer smo ljudi, a i vidi se da je lapsus kalami i to velik.
|
Obicna pogreska bi bila da si napisao negaciju zajedno s glagolom. Ovako, 4 puta si napisao nesto... pff, prestrasno, da budem blag.
/snip bla bla yada yada patetika esmeralda marisol mi iho de mi vida, chema iho de puta estabien bastardo ole toro ayyy fernando
Jesi sfusao gadno? Jesi. Ima li opravdanja? Tesko. Jesi ispravio? Jesi. I? Sto cemo sada? Plakati nad prolivenim mlijekom, padati u trans i vuci trakavicu na 234 stranica?
Radis posao na kojeg primjedba ne bi trebalo biti. Kupis vijesti iz drugih izvora i objedinjujes ih na jednom mjestu. Izvanredna stvar, ako mene pitas, i stvarno, eto, jedan IMO, mi pase takva stvar, jer se sazna ponesto pametno bez kopanja po netu, sto je super ako nemas previse vremena. U reperkusije koje ce proizaci iz tvog (ne)djela ne ulazim, jer me ne interesiraju, ma koliko to moj post mozda ne pokazuje. No ako ne znas primiti kritiku, ma kakva ona bila, razmisli da promjenis posao. Jer ako mislis da ce ti kroz zivot (Isuse, sto mrzim ovakva izkenjavanja, ali...) svi tapsati kad nesto s*ebesh, e, grdno se varas.