mene jedna stvar muci. A to je support koji je bare ovdje preko bare, ravan nuli.
Znaci, zvao sam da vidim oko problema sa wifi kako izgubi internet signal, i vele mi posalji mob na servis, traje oko 4-6 tjedana dok se "popravi". reko a da vi meni posaljete zamjenski mob pa radite sa ovim sto hocete.
kakvi. ni cut.
onda idem malo citat po njihovom fejsu, i masa ljudi je doslovno poslala uredjaje na servis i ne dobije ih nazad po 3-4 mjeseca. strava i uzas.
razmislit cu o U12 jedino ako bude dostupan kod lokalnih operatera. Ali cisto sumnjam jer U11 nije bio dostupan, nitko ga nije prodavao.
no jedna stvar me smeta kod moh U11. Imas dvije opcije za snimanje zvuka, 3dAudio, i HiRes audio.
znaci, ako snimam sa 3daudio gdje je zvuk osjetno losiji i ima puno usma, onda taj video mogu slati kroz whatsapp i zvuk je takav kakav je.
no ako snimam sa HiRes, da bi imao zaista cisci zvuk, onda taj video ako saljem kroz whatsapp ima problem da slika ide, ali zvuk je samo sum, statik, ko na tv-u kad nema slike... ssssssss
ujedno, ako korisitm GCam apk, onda je audio kroz nju kod snimanja videa ocajan, imam osjecaj da koristi samo jedan mikrofon, ili radi neki cudan noise cancelation, jer zvuci ko LG mobiteli losi... previse izolira zvuk, prekida, skroz makne recimo ambijentalne zvukove... tipa vani si, malo vjetar sumi, ptice cvrkucu, i onda kad netko prica, doslovno samo glas cujes kao da je u mrtvoj sobi.