View Single Post
Staro 16.05.2018., 00:01   #799
onedolar
Premium
Moj komp

onedolar's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor kratos Pregled postova
Potpuno se slažem sa tobom.. No ak smijem malo pametovati (nisam vlasnik pool-a, pa je lako se praviti pametan), ja bih uradio sljedeće:
Vratiti prijevod na engleski, osnovao adwords kampanju (dok još dozvoljavaju) i udario sad dok imam preko 50ghs.. Sa 0% sigurno se može privući više ljudi ne samo bivša ex-yu...Jbg, biznis je zajeban, uvijek postoji rizik, pitanje je koliko si spreman riskirati..ja sam imao (i još imam pool) popušio sam na njemu no nisam nikada imao vašu snagu da jesam, išao bih na sve ili niš...Jbg.. Isprika vlasniku na pametovanju, tak ja vidim posao..Btw, sad radim na projektu koji ak ne uspije idem u bankrot, i moraću opet od nule, no ak uspije biti ću kralj..metaforički..hahahahahahahahaha
Da čujemo o projektu :-) ako nije tajna.

Nije ni moje da se mješam ali podrzavam ovo da se vrati na engleski i da se proba pool globalizirat. Je'bga, kud smo mala zemnja tu smo zajebali gdje smo mogli. Zapad nam ne vjeruje i imaju poolove u EU. Moje mišljenje je da treba udarit reklamu po Istoku i možda po Austro-Ugarskoj.
Marketing je stuka za sebe. Ako treba skupit neku pinku da se organiziramo da netko to odradi, ja sam voljan sudjelovati sukladno svojim mogućnostima.
Nemam pojma tko je vlasnik poola, ali svakako sam da ideja opstane.
Jel sad je šansa i nikad više. Sve teze i teze će bit takve ideje.

Ako pak to ne bude moguće jer su se veliki već dogovorili i ja sam za neki pool sa slabijim coinom.

Veliki igrači imaju velik trošak i moraju redoviti prodavati da bi podmirili iste.
Mi manji mozemo rudariti coin u koji vjerujemo da će otići gore, jer od ETH nećemo obogatiti.

Primjerice dbix coin. Jedan rig od 140 mh rudari dnevno oko 1,5 coina, to je cca 6 dolara. Etha narudari 7$. Ali max cijena tog coina je bila preko 40$, dakle sadašnja cijena x10. Max cijena ETH je bila x2.

Mali rudari moraju riskirat i traze šansu u takvim coinima za koje smatraju da imaju potencijal da odu gore malo više i mogu ih HOLDat jel nemaju puno troškova.

Velik je rizik za vlasnika/organizatora ulagati lovu na ono što mi napišemo na forumu, pa kad cijena coina padne ili se nesto zakomplicira.....bježanija.
Treba se dogovoriti što, tko daje doprinos s koliko MH, izračunati jel to drzi vodu u praksi, pa potpisat neki ugovor.
I onda nema van bez zajedničke odluke.