15.05.2018., 20:47
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ma nešto si ti krivo razumio. Ne napadan ja tebe. Svaki početak je težak i jedino gdje smatram da si možda pogriješio je nedostatak reklame na stranim forumima, malo jači marketing i činjenica da prebrzo odustajes. Samo kažem ovom gore da ja ne mogu ljude natjerati da dodju ovdje riskirati manji profit , to je njihova odluka . Ja sam probao sa jednim rigom i za sada odustao ali nisam rekao da si ti kriv za nešto.
Citiraj:
Autor FRipper
Zašto se onda buniš što ja želim to sve prekinuti?
Napisao sam matematiku, i ne razumijem zašto me onda napadate što želim prekinuti da nitko ne puši? Ako nema bloka danima i poslje njega 3-4 mala, nema niti zarade...
12h je već prošlo a nema novog bloka, niti ima nekog pomaka u snazi... Za 12h ako ne bude 3 bloka svi pušimo bar 20% i što bi sada svi trebali lapiti tu i do kraja mjeseca popušiti 50%?
Ti gubiš 100kn, ali ima i nas velikih koji gube tisuće i tisuće kuna...neću to sigurno dopustiti. Trudio sam se svim snagama od kada postoji pool, potrošio desetke tisuće kuna u njega da bi napravio nešto drugačije. Ali eto, ne mogu tu ništa, mogu jedino prekinuti sve i skratiti svima muke i da ne idete više u minus.
Ne razumijem, što tu nije jasno? I u ćemu točno griješim? Možda da vas bolje ostavim na miru i pustim da kopate u prazno..a ja uživam i "milijonima" koje "zarađujem" od fee
Ne bu do tada pool-a više ;=)
|
|
|
|