Citiraj:
Autor mamutarka
Mislim da je ovaj g305 malen, gledo rece malo na yt
Al mi zapeo za oko g603, ima tko?
|
Imam G603 već nekoliko dana. Uhvatio sam ga za oko 57€ zajedno s dostavom i svim ostalim davanjima na amazon.de i za te pare je odličan miš. Kod nas je s dostavom preko 500-550 kn, tako da mislim da mi se isplatilo. Doduše ganjao sam MX Mastera, ali nikako da se spusti na 50-60€, čak ni onaj stariji model ;-) Nekako mi mi se ne daje 700+ kn za miša, ma kako fantastičan bio. Iskreno, i preko 500 mi je puno... Odredio sam bio limit na max 450 i čekao... :-)
Prije G603 sam imao ovog žičanog:
https://www.amazon.com/A4tech-V-Trac.../dp/B006T59U4W i ne vidim neke bitnije razlike u odzivu u odnosu na G603. Nema ni trzanja, ni zastajkivanja. Dizajn mi odgovara, u ruci je sličan kao i stari, možda je samo ovaj malo viši, ali meni paše. Težinom s dvije baterije mi je sasvim ok, tražio sam da bude teži miš. Ovaj A4tech je imao one utege u sebi i nikad ih nisam vadio. Ne upotrebljavam ga za gaming, samo za rad u Illustratoru i Photoshopu, pa ne mogu reći kakav je u igrama. Također, sviđa mi se da nema nikakvih osvjetljenja i modernih gamerskih kerefeka, pa ne izgleda na stolu ko Transformerov radioaktivni bubreg ;-)