View Single Post
Staro 15.05.2018., 14:50   #1070
mcpala
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Mislim da je ovaj g305 malen, gledo rece malo na yt

Al mi zapeo za oko g603, ima tko?

Imam G603 već nekoliko dana. Uhvatio sam ga za oko 57€ zajedno s dostavom i svim ostalim davanjima na amazon.de i za te pare je odličan miš. Kod nas je s dostavom preko 500-550 kn, tako da mislim da mi se isplatilo. Doduše ganjao sam MX Mastera, ali nikako da se spusti na 50-60€, čak ni onaj stariji model ;-) Nekako mi mi se ne daje 700+ kn za miša, ma kako fantastičan bio. Iskreno, i preko 500 mi je puno... Odredio sam bio limit na max 450 i čekao... :-)

Prije G603 sam imao ovog žičanog: https://www.amazon.com/A4tech-V-Trac.../dp/B006T59U4W i ne vidim neke bitnije razlike u odzivu u odnosu na G603. Nema ni trzanja, ni zastajkivanja. Dizajn mi odgovara, u ruci je sličan kao i stari, možda je samo ovaj malo viši, ali meni paše. Težinom s dvije baterije mi je sasvim ok, tražio sam da bude teži miš. Ovaj A4tech je imao one utege u sebi i nikad ih nisam vadio. Ne upotrebljavam ga za gaming, samo za rad u Illustratoru i Photoshopu, pa ne mogu reći kakav je u igrama. Također, sviđa mi se da nema nikakvih osvjetljenja i modernih gamerskih kerefeka, pa ne izgleda na stolu ko Transformerov radioaktivni bubreg ;-)
mcpala je offline   Reply With Quote