View Single Post
Staro 13.12.2005., 00:01   #24
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Mad ID
Lol o cemu vi si pricati ))) Fakat sam se nasmijao na neke postove.

Antifriz se stavlja CISTO I ISKLJUCIVO ZATO jer je to teski otrov (ako se polozili vozacki sigurno je na prvoj pomoci bilo sto napraviti u slucaju trovanja antifzirom). Dakle dok se u vodu stavi 5% antifriza on ne dozvoljava bilo kakve alge...gljivice..mikrobe itd itd koji bi se tokom vremena nastanili unutra.

Jasno da ne pogorsava nikakva vodljiva svojstva vode ako se stavi sam 5% ili jos manje.

BTW ako ti je CPU temp 50 onda ti nesto gadno ne valja. Zracni hladnjak je jaci od toga.

Pozdrav.
ovo je tocno, nego to vodeno je ajmo rec kakti taki vodeno...to je se iancica ili stari dobri bigwater sa pumpom od 120l/h i onom bocicom...jer ak je stari(tada niej psotoja 9500 zalman) pogledaj dal si dobro prisarafio onaj breket tj dal blok dobro prijanja na proc! ako nije to...ona ti je tekucina stara...tt ima tendenciju da im ta tekucina jednostavno prestane voditi toplinu...isto tako je upsitno na kolko ti vozis proc...jer ak je na 1.7v je to dobro...uglavnom ja si sad kupujem dok moj maturalni rad ne bude gotov(da ono vodeno) big water se...pitanje je smao vremena stoga prvo pogledaj kolko je zategnut onda spusti voltazu a onda tek tekucinu...i naravno pogledaj da slucajno senzor ne laze iliti pipni blok prstom(ne odozgno neg sa strane)

mc_fish je offline   Reply With Quote