View Single Post
Staro 15.05.2018., 12:35   #2209
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Seiko Monster, Citizen Nighthawk, Suunto Core, sve ovisno što voliš. Orient Bambino za puno manje para ili recimo ne tak zahvalan sat za eventualnu kasniju prodaju ali i dalje meni prekrasan sat vrijedan te love: Bulova 96B132 il bilo koji drugi Precisionist koji se znaju naći na akcijama da ih taman stisneš u taj budžet.

A vjerujem da netko tko se bolje razumije u satove može nabrojati još bar desetak satova boljih nego ovi na mojoj listi a da su u toj cijeni.
Za isti ili sličan cjenovni rang Citizen i Suunto su mi uži izbor, Suunto pogotovo kada bih trebao takav sat. Ne kupujem sat da bih ga kasnije prodao ili što već - nego da ga nosim.

Edifice, pogotovo ovaj koji imam već skoro 7 godina mi se kvalitetom pokazao besprijekoran i isto tako dizajnom. Ne moram gledat dal pokazuje točno vrijeme - sam se sinkronizira svaka 24h, ne moram bateriju mijenjati jer ima solarno punjenje ... ukratko samo "toči i vozi" odnosno nosi.

Od ovih drugih koje si naveo mi niti jedan nije nešto posebno. Meni osobno ako bih već išao na neku ozbiljniju svotu za sat, to bi bez sumnje bio bio Bremont, eventualno koji Hamilton.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote