View Single Post
Staro 15.05.2018., 08:11   #738
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pozdrav svima!

Situacija polagano postaje loša. I opet dolazimo na ono, ETH je u banani, mreža je prejaka, mi smo preslabi. Sve ovo mi je previše oduzelo živaca, vremena i novaca i svaki dan sve više i više oduzima.

S ovom snagom ne možemo probiti teške blokove.

Iskreno, ja sam ovih dana dobio 20tak poruka i 10tak poziva i ne mogu to kontrolirati, jer blokovi ne ovise o meni, ovise o svima nama, a tu smo, ponavljam preslabi za ETH mrežu i to se sada opet vidi po drugi put, jer eto ja dofuram 2.5 ghs jučer,a brzina manja nego bez tih 2.5 jer je sigurno 5GHs otišlo sa pool-a.

Morate me razumijeti, doslovce svi moji poznanici su gore, i doslovce mi držimo cijeli pool a par njih, dođu kada je dobro a odu ćim vide da je loše, neovisno o tome što nisu u minusu u tom trenutku jer su prije zaradili više i onda naravno da se dogodi ovakva stvar i ne možemo razbiti blok kada nam je najpotrebnije.

Konačna i zadnja odluga je ovako :

Danas do 12h ako se ne nađe blok, gasimo sve te molim da pratite, ako nema bloka, prebacujte se ili na Monero s nama ili gdje želite.

Ako se nađe blok do 12h, ostajemo još malo ovdje da vidmo kako će biti sljedeći blok, jer računajte da trebamo imati barem 4 brza bloka da bi se zarada vratila na 0, ili 5 brza bloka da bi zarada opet bila bolja nego dalje. Pod brzim blokom mislim na to da 4kom moraju biti unutar 24h

Matematika je jednostavna I kao što sam već rekao, nisam ovo pokrenuo da bi nitko pušio lovu, već da svi više zaradimo zato i pratim jako dobro zaradu, a zarada je sada trenutno u minusu, i biti će minus ako ne bude 4 brza bloka iza 12h a ako ne bude blok do 12h onda jednostavno nema povratka, jer 5 blokova u 24h nema teoretske šanse da se dogode s ovom brzinom.

Što vi mislite o svemu tome?
-----------------------------------------------
Trebao sam prije ovo objaviti, evo bloka

Čekamo sada još 3...ako ne bude i dalje ostajem pri ovoj odluci...

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 15.05.2018. u 08:25.
FRipper je offline