Tema: Košarka
View Single Post
Staro 14.05.2018., 09:50   #2734
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Gledao sam, ne znam što bih rekao.

Nije Boston odigrao ništa specijalno, osim prilagodne Lebronu, bili su agresivni na njemu. Na lovu se vidi da ima problema s glavom, imam osjećaj da je u drugim okolnostima mogao puno više dati napadački..

Ono što sam vidio da Cleveland nije u glavi bio u tekmi..te da su Tatum i Brown već sad jebeni igrači, te da je dobar trener i od morrisa može napraviti korisnog igrača.
Horford opet general...
Rekao sam odmah da će Boston raditi velike probleme Cavsima baš zbog agresivnosti, i da će to ličiti na seriju protiv Indiane po tome. S time da Boston ima realne šanse ovo dobit bez dva najbolja igrača, prvenstveno zato što ima 4-5 defendera koji mogu branit LeBrona, izmjenjivat se na njemu i iscrpljivat ga, a da pritom pokrivaju ostale da ih LeBron ne razigra.

Lou jučer nakon što mu je TT donio preokret protiv Pacersa, on stavlja Lovea na centra. Horford ga je pojeo u obrani i izbušio u napadu ko da je na treningu već u prvoj četvrtini i tu su Kelti odmah stvorili prednost. Velika greška.

Cavsi mogu samo bolje od ovog, ali i u Celticsima ima rezerve, Rozier jučer nije odigrao na razini kao do sad.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.05.2018. u 10:02.
Roberto je offline   Reply With Quote