Citiraj:
Autor Gilbert5
Gledao sam, ne znam što bih rekao.
Nije Boston odigrao ništa specijalno, osim prilagodne Lebronu, bili su agresivni na njemu. Na lovu se vidi da ima problema s glavom, imam osjećaj da je u drugim okolnostima mogao puno više dati napadački..
Ono što sam vidio da Cleveland nije u glavi bio u tekmi..te da su Tatum i Brown već sad jebeni igrači, te da je dobar trener i od morrisa može napraviti korisnog igrača.
Horford opet general...
|
Rekao sam odmah da će Boston raditi velike probleme Cavsima baš zbog agresivnosti, i da će to ličiti na seriju protiv Indiane po tome. S time da Boston ima realne šanse ovo dobit bez dva najbolja igrača, prvenstveno zato što ima 4-5 defendera koji mogu branit LeBrona, izmjenjivat se na njemu i iscrpljivat ga, a da pritom pokrivaju ostale da ih LeBron ne razigra.
Lou jučer nakon što mu je TT donio preokret protiv Pacersa, on stavlja Lovea na centra. Horford ga je pojeo u obrani i izbušio u napadu ko da je na treningu već u prvoj četvrtini i tu su Kelti odmah stvorili prednost. Velika greška.
Cavsi mogu samo bolje od ovog, ali i u Celticsima ima rezerve, Rozier jučer nije odigrao na razini kao do sad.