View Single Post
Staro 13.05.2018., 22:36   #693
onedolar
Premium
Moj komp

onedolar's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor kratos Pregled postova
Iskreno ja sa simplemining nisam na ti baš (ne koristim ga uopće, što se tiče postavki za grafe to mogu reći da su default najbolje
Maloprije sam spomenuo undervolt...Što se dešava kada undervoltaš grafu a digneš clock? Dešava se to da čip odrađuje poslove usporeno iako je clock dignut, a to znači da kasni sa mat operacijama, kasni sa slanjem shares i poslije nekog cajta servera ga smatra napadačem i disconecta..Ak undervoltaš smanji i clock, ak dižeš clock ostavi voltažu na default, ona će si sama vući koliko treba..Ovak ti imaš slučaj kao da hoćeš ići sa autom 200 na sat ali si zatvorio ventile da troši kao u leru..
No ja ozbiljno sumnjam na net ak ti je download 4-5mb upload je sigurno 512kb a to ti nije dovoljno za 2 riga..Iskreno od 90 minera ti jedini imaš takav postotak...
Što ti kaže speedtest? Uzmi onaj oakl ne t-com di lažu..
Sad opet, tvrdiš da sa istim netom to nisi imao, opet me bacaš u razmišljanje jer idem uvijek od pretpostavke da je to sve točno...
koliki ti je ping na eth.gigantpool.com?

Zadnja mjerenja s te lokacije 31 ms.
Speed test ti ne mogu napravit jer sad nisam tamo.
Mogu ovih dana prebacit na nešto drugo da potvrdim da nisam imao rejacted sherova što god rudario. Mogu reci da ih nikad nisam vidio. A mozda sam ih imao da nisam primijetio.
I imam 3 riga na toj lokaciji (još gore). Jedan nije pod mojom upravom pa ne znam sto se događa.
Ako je net, net je, bar sad znam da je net. Nemam drugo rjesenje tak da ću to morat zaboravit.
Što se tiče ostalih savjeta moram ih rezimirat, razmislit pa probat nešto slozit.
Slazem se da je sve bolje na defoultnim postavkama ali ono.... svi bi htjeli da ide 200 a da troši ko upaljač. :-)
Treba valjda bit umjeren.

Hvala u svakom slucaju.