View Single Post
Staro 12.05.2018., 22:51   #286
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
@brko salkeru stari ne aludiram ništa nego koliko para toliko muzike jednostavno asus je sta se tice kvalitete i podrške maticnih odavno vec n1 i skupli je iz istog razloga sta ne?samo to .poslat cu sutra sta samo cpu z valdacija da udrem i to je to? nije mi to nešto zadnji put sam na 4.3 ghz proša cpu/z validaciju a srušilo se u prime nakon 3 minute a u ibt nakon treceg pasa.
Oprosti, zvučalo mi je tako jer sam već 2x ovaj mjesec napadnut da "guram" nešto jer to i sam imam pa je to "najbolje". Isprike

O tome je li Asus no1 bi se dalo. Možda proizvodi (matične ploče) jesu u AM4 malo ispred Gigabytea i ostala 2 vendora, ali imaju daleko najgori support i u tom segmentu bi se trebali znatno popraviti obzirom na cijenu i reputaciju.
Kaj je najbolje, kad je C6H izašla, nije bila najskuplja. Bila je čak 3. ploča po cijeni, iza neke MSI Titanium i ASRock Taichi. Kasnije Wi-Fi i Extreme izvedenice (po meni nepotrebne) su koštale kudikamo više. A cijene X470 ploča su totalni rip-off, barem ovo što je gurao Links recimo.

Što se tiče tvog Ryzena, 4,3GHz stabilac, ispod 1,45V teško. A što se teme tiče, okini CPU-Z validaciju i daj link, ostalo ja sredim u prvom postu
Brko je offline   Reply With Quote