View Single Post
Staro 09.02.2003., 03:19   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
OVO JA NISAM NAPISAO

Dakle očajničke mjere zahtjevaju očajnička djela, pa ponavljam OVO JE OČAJNIČKA MJERA (ja da sam na tvom mjesu bi otišao sam u Italiju i kupio dijelove koji mi trebaju) ali ako nečeš tako možeš i ovako, neka troše benzin.
HG Spot (čitaj: Hg = živi, Spot = Šrot)
"Od ponedjeljka 25.11.2002. za narudžbe veće od 1.000 kn dostava na području čitave Hrvatske biti će besplatna!
Isto vrijedi i za servisiranje tih komponenata, računala, monitora ili printera, svaka dostava u servis i sa servisa za robu sa računa većeg od 1.000 kn također je besplatna.
Svi stari kupci će također uživati tu povlasticu.
Bilo da živite na kraju Pelješca, u Vukovaru, Vinkovcima, Kninu, Puli, Vela Luci ili bilo kojem drugom mjestu u Hrvatskoj (izuzetak su otoci osim Korčula, Hvar, Brač, Krk, Pag) u HGspotu možete kupovati kao da živite u Zagrebu.
Narudžbe primamo telefonski na 01/6637-666, mailom na prodaja@hgspot.hr ili putem našeg web shopa."

Mada su oni poznati po tome da im veči broj komponenti ne radi, pa ih zamoli da ti to isprobaju prije nego pošalju, na šta će oi reći da budu, a neće, pa ti zamoli nekoliko puta za svaki slučaj.:clap:

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote