Citiraj:
Autor Mommistake
Da čitaš s razumjevanjem možda bi shvatio da ovo što si napisao je još gluplje nego što ti misliš da je moje glupo. Nisam pitao da li oni postaju samo za mene (jer naravno to im je praksa, ne?), već mi je bilo sumnjivo da svaki puta kada dođem s posla u isto vrijeme imam isti patch od 26.1mb, zato sam pitao je li možda problem kod mene pa se steam izbugirao. Imam nekih problema s igrom zadnjih par tjedana, koja nije vezana za samu optimizaciju, već do mog kompa, pa sam mislio da je i ovo isti slučaj.
BTW. postati ću točno ono što želim i koliko želim, hvala.
Osobno nemam problema s FPS-om, već nekim random dropovima.
|
Tako je, zato i imas 7xxx postova u zadnjih 2 godine , jer si super koristan u temi PUBG. Hvala i tebi sto je tema zobg tebe nepregledna jer je 80% postova tvojih. I ako sam ja napisao da mi je porastao fps a Point mene quotao , zasto ti odgovaras ? I ne, nemoze se steam zbugirati da se samo tebi skida patch jer se povlaci sa njihovih servera.
Citiraj:
Autor PointDexter
Kada je izasao taj patch sto ti je popravio FPS? 9 ili 10.5?
Meni se cini da svaki patch mi rusi FPS.
|
Jebat ga ako znam koji je ali jedan od onih malih patcheva je nesto "popravio". Znam da nakon onog velikog je bio kaos, i onda je izaslo par tih malih i odjednom magicno sve oslo bolje neg sto je bilo