View Single Post
Staro 10.05.2018., 09:21   #59
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Pbz studentski paket, 365 ili kako se vec zove, istrazi. Dobijes tekuci racun i ziro racun (visa i visa electron), american express (besplatno) i mobilno bankarstvo, sve za ako se ne varam 5 kn mjesecno jer su ostale naknade u studentskom paketu besplatne.

Mislim da je za tebe bitnije da upoznas kako amex funkcionira, ako ga naravno mislis koristiti.

P.s. pa valjda imas bilo kakvu karticu tekuceg ili ziro racuna? Trebala bi proci za rentanje auta, neka me ispravi netko ako sam u krivu.

Ne mogu ja dobiti ništa korisno jer sam student. Sumnjam da će mi itko dati kretinu karticu.

Za auto sam siguran da ne može vani, možda kod nas. U NY sam 2016. godine probao sa doslovno 15 auto kuća čim vide debit card ništa.

Naje*****a bizarna situacija mi se dogodila u isto to vrijeme. Znači imam debitnu karticu sa 8-9k$ na njoj i kažu ne može. Doslovno mislim da sam mogao kupiti taj auto koji sam htio rentati. Odem u banku uplatim deposit i zatražim limit od 400$ na credit cardu koji sam morao uplatiti kao sigurnost jer su vjerojatno naši balkanci uzimali to preko bare i vukli kao da im je zadnje u životu. Kartica stigla za 2 tjedna. I pogodite normalno mi daju auto sa limitom od 400$. Znači svejedno se oni ne bi mogli nikako ili teško naplatiti. Al vidim to baš u europi ne prolazi.
TomG je offline   Reply With Quote