View Single Post
Staro 10.05.2018., 00:28   #5
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Ne znam, igrao sam dosta fife i pesa zadnjih mjeseci protiv ljudi uživo (skoro kao u studentskim danima) i pes mi ima jeben gameplay, naravno ima stvari koje se mogu popraviti - konkretno me najviše živcira kad lopta nije ničija pa igrač ne krene na nju ili bude malo pogubljen (dakle malo AI). Ovo kad stoper stigne napadača nisam vidio kao neki problem, ako je napadač brz stignem ga kurac. Također treba uzet u obzir da napadač ima loptu, a obrambeni bez pa mu je lakše. Autogolovi/odbijanci su mi odlično balaansirani, dogode se rijetko, a kad budu realni su, kao u stvarnom nogometu, ali ne toliko da bi frustriralo, da ih nema nebi valjalo. Golmani odlično napravljeni, brane ono što bi trebali, kad su u formi ili odličnih karakteristika i više, rijetko kad se pogube i prime pacerski gol, ali i toga treba biti

Dakle mogu poboljsati malo AI (kad ne idu na loptu ili ne kuže situaciju za for), još poboljsati fiziku lopte, različita odskakanja lopte i situacije, šut izvana bi mogao malo češće ulaziti umjesto svake prijestupne, te naravno poboljšati grafiku (naročito travu). Također postrožiti sudački kriterij. Protiv pc se NIKAD ne dobije penal, previše toga prolazi pod običan faul kad bi trebalo biti žuti, odnosno žuti kad bi trebao biti crveni.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote