Citiraj:
Autor ole_ege
meni na oba riga nakon sat-dva majnajna padne hash za 1 mhs po kartici, a na nanopool sve stabilno...restartam claymore, radi ok i opet nakon sat-dva srusi hash...doduse claymore je v10.4 i jos imam -dcri 6 u kodu, bez toga mi odma je odma nizi hash...jel ima ko slicnih problema?
|
hahahahahahahahahahahaha..Bolji vic nisam čuo još dugo..Padne mi 1mhs na kartici za sat-dva...Snaga na rigu i snaga na serveru u omjeru 100% ne postoji taman da su na istom switchu i na istom routeru (neda mi se objašnjavati zakaj)..ja sam na ethermine majnao dok pretpostavljam dosta njih nije ni imalo rigove..na ethermine mi sve stabilno?..hahahahahahaha..Koliko? 50mhs manje po rigu?
Ajde sad neka mi netko pokaže na rigu snagu da mu je identična sa ethermine...I fuckoff više sa ethermine...Poredite bmw 7 najnovijeg i fiat uno i govorite o brzini..Ethermine vas krade a tko je neznalica i neće da nauči nek izvoli..predlažem da se napravi spisak adresa ljudi koji su nezadovoljni pa ćemo lijepo ih banirati da ne puze natrag kad pool bude imao preko 100ghs i redao blokove ko manijak (lijepo ih stavite odmah na forum i bude riješeno za 10 minuta)...Joj...Ljudska glupost je bezgranična, svemir možda nije..hahahahahahahahahahahaha
Btw navalili ste na taj fee, ko mutavi..Znate li koliko je 0.5% u parama po bloku za vlasnika? jebenih 6 i nešto eura..10 blokova 60 eura a zakupa servera košta 80..da ne spominjem trošak admina kojeg čovjek plaća iz svog džepa..prokleta narav, proklet narod...neće svome pomoći voli da drugi jebe nego sa svojima razgovarati i učiniti nekaj..