Evo dobio sam XZ2 i mob je perverzija.Uzeo sam ga na ekupi na akciji i dobio sa njim sony 1000x m2 sluske.Ajme koji zvuk one daju a noise canceling je nesto nenadjebivo.ukljucim film i nc i nestanem iz svijeta.lol.
Sto se tice moba meni fp senzor ne predstavlja nikakav problem kao drugima.Trebalo mi je mozda 20min da prestanem dirat lecu od kamere.Fora je samo da krenes sa prstom odozdola umjest odozgora i taman prst sleti na fp senzor.Ekran savrsen i ukljucio sam super vivid mod i boje se isticu a ne prejako.Kamera radi predobre fotke po danu a po noci nisam jos probao.Video 4k izgleda jako jako dobro na telki i jedino sto kad snimam 4k hdr onda pri brzom pomicanju kamere kao da trza slika al to ce vjerojatno ispeglat u nekoj nadogradnji.Brzina moba je trenutna al fakat.Stavio animacije i tranzicije na 0,5 speed i to je to.Instaliranje appova je jako brzo i 4 gb rama je sasvim dovoljno.U kojoj god igri/appu sam bio i kad bi minimiziro i vratio se docekalo me isto kak sam ostavio.Znaci nema loadinga ni nicega.Vise od 5 appova niti ne otvaram jer nemam potrebe.
Mob je malo tezi ali se naviknes nakon par min.Kvaliteta izrade je top i zvucnici su jako glasni u stereu i daju cisti zvuk.
Imho po meni najbolji flagship dosad.