bolje je sada, nadzirem situaciju iz minute u minutu i u noćnim satima

nema odmora, dok traje LANSIRANJE NA MARS....

javim vam se kada dođem na UP 10, i ja se slažem da se previše priča o mom problemu, ali diglo mi živce ovo danas stvarno. jer sam stvarno mislio da će me opet zajebat, ali evo sad je to već neka brzina zadovoljavajuća, ali i dalje mi je UP upola manji, volio bih da to dignu barem na 8, nadam se da hoće da ne moram opet zivkat i nadmudrivat se nešto.
jer ja sam stvarno mislio da mi neće ni pustit tu brzinu, ovaj download je odličan, kad bi još taj up digli na 8, to ih ne bi više ni zvao, jer nisam baš takva cijepidlaka i cicija kakav možda dojam ostavljam, samo me nervira kada me ignoriraju a imam problem, pa njihov posao je da slušaju što smeta njihove korisnike, i da to riješavaju, a ne da se igraju gluhog telefona, i seru ko ovaj mamlaz danas da je linija u redu, kao da ja ne znam da je linija u redu, ali tako su i na iskonu srali pa je veza stalno pucala, a oni to mora da je do vaših instalacija, a gle čuda sada imam 50, 4 mbs i ništa nisam mjenjao na kućnim instalacijama, mislim ko je tu lud ? ono šuplje priče za budale, i to me smeta nemoj me manipulirat i lagat, i shvatit ću sve i razumjet situaciju, fer sam i uvijek se trudim biti korektan, ali ako me netko zajebava i pravi glup pa ima da mu nos isčupam.