Citiraj:
Autor Mate22
Probaj nabavit kvalitetniji Cat5.e sa 8 pinova žica u rj45 konektoru takav ja imam i bez problema mi vuče 50/10Mbps taj tvoj je možda sa manje pinova žica u rj45 konektoru vidim da to ide na bolje samo ti još upload zeza kako bi tebi to full trebalo bit al bitno je da ide nabolje a ne nagore.
Samo to treba još sve poriktat ali probaj nabavit kvalitetniji Cat5e kabel...
|
a možeš ti meni postat kako izgleda neku sliku taj "kvalitetniji", da znam tražit, znam ja gdje je firma za to, gdje sam kupio ovaj pa da znam pitat po izgledu da znam prepoznat. lako je zamjenim, ali vidiš da nije do mog kabla, vidiš da se diže brzina, sad je preko 50 a jedino upload šteka on je oko 3mbs. to mora ići znatno bolje u uploadu. kažem minimalno 5 a idealno je od 8-10.
https://i.imgur.com/gkZaiMx.jpg
evo ti iz bliza ovo mi je drugi rezervni utp pokraj ovog kojeg već imam ali identičan jer smo kupili dva ista u istoj firmi to je to što ti pričaš s 8, u slučaju da mi ovaj zašteka imam i taj, ali nije mi to sada problem, ako će upload ići preko 5 mislim da je više do njih nego do mene, sad nakon što sam ih zvao je sve proradilo, a prije toga uvijek oko 20mbs i 1mbs upload. dakle, više je do toga kako oni tjeraju tu brzinu nego do moje instalacije. jer meni je radio lik koji je bio 30 godina u telekomunikacijama, prije 5 godina, doduše vjerojatno ima sada novijih tih utp boljih ali ne vidim zašto mi ne bi gonilo tih 50-10 s ovim malo starijim utp kablom ? nije da pokušavam imati 150mbs download i 40mbs upload, nije to baš takva razina brzine da mi treba najnoviji utp, na to mislim.