Citiraj:
Autor Mate22
Samo polako nemoj se previše ti živcirat!
Ti po ovim parametrima parice što si ovdje prikazao bez ikakvog problema možeš imat 50/10Mbps a taj šta ti se javio izgleda da jest neki tupan jer i on može u sustavu vidjet tvoju liniju i propusnost stvarno neznam šta se prave blesavi!?
Samo ti njih zovi odmah sutra i traži razgovor sa nekim tko se bolje razumije i fino im objasni da si spojen na njihovu novu jako blizu sebe FTTC centralu, onda da si ušao u postavke routera i otvorio parametre parice di vidiš da imaš odlične pokazatelje maximalne propusnosti i da ti to odmah fino slože naštimaju profil na 50/10Mbps da te ne jebu više ko mutavi.
Ti si fino njima zatražio i ugovorio Turbo 50+ uslugu takav su ti profil namjestili samo se prave blesavi i nisu ti pustili tu brzinu.
Budi uporan i odmah sutra zovi!!! Samo dosađuj da samo vidiš mene kad sam odlazio sa Bnet.a i prelazio na max3 209kn + ove paketi po 5 i 15kn sve su mi u dva dana obavili i pustili 50/10 brzinu i uključili HD kanale samo moraš bit uporan ako treba i dosadan pogotovo onda kad znaš da si u pravu.
Jer da sam čekao njihova uključenja usluga to bi potrajalo i 10dana a ja fino svaki dan zivkao pa im slao poruke u inbox na FB pa e-maile pa da vidiš kako onda letaju i rješavaju.
|
pa to i radim, zovem svaki dan, ma mjenjam portove nitša, moram još probat žićno na blizinu, ali moram i monitor sve selit tamo u dnevni, jebat ga i to ću napravit ali stvarno čim se ja moram zajebavat, a dam se kladit da su oni nešto sjebali opet dolje kod te FTTC kućice, valjda njih briga kakvu ja brzinu imam, najviše me živcira to što ih vidno boli kurac, svaki put kad ih zovem da imam neki problem jebe se njima, intonacija glasa ne sekiraj se previše, što se sekiraš druže, pa to je sitnica koju mi nikad nećemo riješit.