View Single Post
Staro 08.05.2018., 16:36   #336
Mate22
Registered User
Moj komp

Mate22's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Samo polako nemoj se previše ti živcirat!
Ti po ovim parametrima parice što si ovdje prikazao bez ikakvog problema možeš imat 50/10Mbps a taj šta ti se javio izgleda da jest neki tupan jer i on može u sustavu vidjet tvoju liniju i propusnost stvarno neznam šta se prave blesavi!?
Samo ti njih zovi odmah sutra i traži razgovor sa nekim tko se bolje razumije i fino im objasni da si spojen na njihovu novu jako blizu sebe FTTC centralu, onda da si ušao u postavke routera i otvorio parametre parice di vidiš da imaš odlične pokazatelje maximalne propusnosti i da ti to odmah fino slože naštimaju profil na 50/10Mbps da te ne jebu više ko mutavi.
Ti si fino njima zatražio i ugovorio Turbo 50+ uslugu takav su ti profil namjestili samo se prave blesavi i nisu ti pustili tu brzinu.
Budi uporan i odmah sutra zovi!!! Samo dosađuj da samo vidiš mene kad sam odlazio sa Bnet.a i prelazio na max3 209kn + ove paketi po 5 i 15kn sve su mi u dva dana obavili i pustili 50/10 brzinu i uključili HD kanale samo moraš bit uporan ako treba i dosadan pogotovo onda kad znaš da si u pravu.
Jer da sam čekao njihova uključenja usluga to bi potrajalo i 10dana a ja fino svaki dan zivkao pa im slao poruke u inbox na FB pa e-maile pa da vidiš kako onda letaju i rješavaju.
Mate22 je offline   Reply With Quote