View Single Post
Staro 08.05.2018., 08:33   #507
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nerazumijem kako nerazumiju neki, lol

Znaci kuka se kada niej dobro jer je blok malo duze potrajao, pa bas me zanima dali ce netko doci sa hypeom da gigantpool zaradjuje 200% vise kad pogodimo 2 brza bloka?

Sto zelim reci, uopce nije bitno koliko ste u 2 dana ili 3 dana zaradili, pa cak niti u mjesec dana, jer variajnca moze debelo utjecat na to, ali dugorocno opet ponavljam na poolu sa manjim feem ce se zaraditi vise. Barem zdrav razum to nalaze. Taj isti zdrav razum kaze da kad nema bloka nema novca, pa tako an ethermineu u 3 dana mozes zaraditi neznam 0.10ETH dok ovdje ako te zadesi los blok zaradis 0.00 i sto bi sad to znacilo da je Ethermine beskonacno mnogo puta bolji?

Vec sam rekao da se treba izracunat average, prosjek, po kalkulatoru, dao sam i formulu i jedino to sljaka kao neki primjer dali se isplati ili ne. IMO trenutno se isplati, mozda ne u nekom abnormalno velikom postotku ali dugorocno se isplati... A kada dodjemo na vise ukupne snage onda vise nece ljudi ni pisat da 3 dana nisu nista zaradili jer ce blokovi biti rjeseni puno brze.