Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.05.2018., 01:02   #36330
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Teško,pogotovo što u skoro svakoj reklami od kraja 80ih ide stavka mpg. A ti 40 godina stari auti baš tamo i ne cvijetaju.

Kad razgovaram s Amerima i pričamo o autima jako ih zanima mpg na dizelima. Objašnjavam ja turbo,torque ali ništa to ono ne shvaćaju samo je mpg bitan.

Druga stvar što se auto 40 god star,tamo ili tu treba renovirati da bi smio uopće na cestu, ukoliko nije držan pod staklenim zvonom. Ko ima para za renovaciju 40 godišnjeg klasika taj baš i ne brine o mpg ali takve kupce zasigurno ne možemo zvati uobičajenim kupcima automobila.

Zamisli nađeš w114 aitomatik I očeš ga regat. Di ćeš bilo kakav oblik rezervnih dijelova nać da ga učiniš funkcionalnim? Zato se kod takvih autiju ide na restauraciju(znam jer radimo jednoga )

Glede kvalitete amera to nebih znao ali meni noviji zgledaju ko hrpa neugledno nabacane plastike. No to njih i radi,ne umjereni kić.

Glede kvalitete...neki.modeli Mercedesa(ML, Alabama) I BMWa(x5,South Carolina) su se za cijeli svijet proizvodili u USA. S time da su motori i getribe sklapane u EU I onda slane tamo. Bilo im je isplativije tako zbog USA proizvodnih olakšica na SUVove. Tako da smo neke modele vozili iste jbiga.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 07.05.2018. u 01:36.
trouble je offline   Reply With Quote