Citiraj:
Autor Mate22
Sve ok slažemo se i ja da nisam prelazio sa Bnet-a na tcom nebi dobio ovako povoljno ovaj max3 za 209kn još sam uzeo i ovaj prošireni i sport plus paket za 5 i 15 kn i sve to me neće mjesečno izać 239kn na dvije godine tu je uključen i ovaj turbo 50 meni je bitno da mi režije za te fixne usluge neprelaze preko 250kn tu negdje a ako za dvije godine kad mi ovo istekne neponude mi ovo ovako po sličnoj cijeni odo ja nazad na B-net. 
|
ma da ti pravo kažem, tv mi nikad nije falio, samo internet, i to ne toliko zbog dopisivanja s drugima već sadržaj na netu tu ima sve i svašta, možeš sto dana provest proučavajući razne stvari, internet je dans stvarno nužda i potreba. posebice ako učiš nešto, ili ti treba nešto a ne znaš ništa o tome, pa nema boljeg mjesta za informirat se nego internet. jer s ljudima je komunikacija teška, neće ti svi sve reći otvoreno, i zato je bolje informirat se na netu, gdje su informacije dostupne na puno kvalitetniji način, puno bolje objašnjeno sve nego kada ti neko u četiri oka objašnjava zašto ti curi ulje ispod kotača ili tako nešto. za sve imaš odgovor, i to opširan i detaljan, a ljudima se uživo ne da to tako precizno i kvalitetno objašnjavat, dok na internetu imaš o svemu sve. zato ja preferiram više internet, da mi stara ne koristi telefon, i telefon bi isključio, samo bih net koristio.
a što se tiče speed porta radi odlično, nego samo da te pitam ne vidim gdje da vidim te parametre linije u speed portu ? tražio sam, ali ne mogu naći ono znaš DB nešto downostream upstream i to. može mala pomoć jel to tražim pod internet kad uđem u ruter ili ?