Citiraj:
Autor Wolverine
Najviše što sam na svoje oči vidio i vozio se bilo je kod Toyote Camry s kraja 90ih, V6 motor 450k
A pred koji tjedan sam prodao zračnu oprugu koja je bila višak liku koji vozi Allroad ko moj samo što je auto Stage3 sa oko 500 konja na kotačima i 315k km
Reko, aj sretno 
|
A ja da ti kažem da sam se vozio u 123 mečki legendarnoj, 240d sa 1.200.000km reko bi mi da sam lud

Frend od starog kupio novu. Samo se ne sjećam jel rađena 3.a generalka ili su drugi motor ubacivali na nešto prije milje, tj prije nego se sat okrenuo na nule opet

Al to mi je ono, 'normalno' auto je bio star preko 25god., meni je šok bilo par komada kod ćaćinih dobavljača iz uvoza, auti stari 2-3-max4 godine sa 300-400.000km. I onda takvog netko kupi starog 5god sa <100.000km na satu

Moj privatni auto s najviše km je bio golf 3 1.9td, sa 540.000, ali taj auto je toliko bio uništen i neodržavan kod dotadašnjih vlasnika da je kod mene nakon godinu dana i isteka rege završio karijeru - otišao je kod frenda u dijelove da si iskoristi vrata, haube i felge s gumama, ostalo je bacio