ma kažem ti, ja imam osjeća da na 4mbs idem barem 10mbs.
za sad nijedno pucanje veze, i sve radi ko metak, a mogu mislit kad mi to dignu na ovih 50/10 kako će to šibat. ma meni stvarno mislim nikad ni neće trebat ništa brže od toga, ali ako bude neka dobra ponuda za 100mbs/20mbs budem uzeo, ali to je stvarno sve, jer imam na fiksnom neograničene pozive mobitelima i fiksnim uslugama u hrvatskoj, plus ova trenutna brzina interneta to je sve što me zanima, MAXtv mi je barem meni glupo uzimat kad sve mogu gledat preko interneta, valjda je malo filmova i serija na internetu, pa mi kao treba MAXtv, iako kužim ako netko baš dobije povoljnu cijenu da uzme i to.
meni je lik nudio za 33 kune MAXtv na 9 mjeseci, po toj promotivnoj cijeni, ali nisam htio uzet, jer mi je i ovaj hibridni broj sim karticu što sam dobio bilo neplanirano, jednostavno MAXtv nisam tip da mi treba toliko televizija, kada sam više od interneta plus igrice, tu i tamo skinem koji film youtube i to je to. spržim si nešto muzike na cd, i kraj. tako da jednostavno nisam od toga, i zato sam odbio. iako ponuda vjerojatno nije loša za 33 kune 9 mjeseci gledati 100 programa nije loše.