View Single Post
Staro 06.05.2018., 00:15   #22404
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sad ste me zainteresirali za te Avenđerse.

a) kojim redom krenuti gledati Avenđerse?
b) treba li gledati pojedine filmove naslovnih junaka jer osim Iron Mana 1 i 2, nisam gledao ništa (ni Thor, ni Capitan America, ni Hulk, ni kaj ja znam kaj još spada u te avenđerse)

U biti, volio bih FanATIk-ovo stručno mišljenje što gledati, a čime se ne zamarati ?

Gledao sam taj Black Panther na fast forwardu i to mi je jako jako loše bilo.
Kreneš redom:
Iron Man,Iron man 2,Thor,Captain America First avenger,Avengers I,Iron man 3,CA winter soldier,Thor Dark world,Avengers Age of Ultron,DR.Strange,CA civil war,Thor Ragnarock,Avengers infinite war!
Kaj se tiče Gardians of the Galaxy I i II slobodno ih pogledaš zasebno jer nisu kronološki vezani na ove filmove.Ali s druge strane oni su mi daleko najbolji od navedenih i bacaju najviše svjetla na radnju u Infinite waru!
Ant man,Black Panther i Spiderman homecoming su ti opcionalni jer nisu baš vezani za temu,ali ih pogledaj.Nisu loši!Ok,panthera nisam gledao pa ne vrijedi za njega.Ali ova dva su ok!
Mislim da nisam neki zaboravio?
Ps: Za ove kamenčiće kaj skuplja Thanos bitni su ti Captain america first avenger,Thor Dark world,Dr Strange,Guardians I,Avengers Age of ultron!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 06.05.2018. u 00:24.
emilblomsky je offline   Reply With Quote