View Single Post
Staro 12.12.2005., 12:20   #12
phelan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Nisam jos u fazi razmisljanja o grafickoj, mada je dobro vidjeti sve opcije koje stoje, jer posto cu kupovati dio-po-dio, moci cu uloziti i u nesto bolje.
Dobro je sto cu staru AGP moci na novu maticnu, tako da cu novu grafu (PCI) kupiti tek nakon maticne i procesora , tako da mi to stvarno nije problem.

Naravno da se ne isplati pljunuti pare za nesto sto necu iskoristiti, no to cu vidjeti tek kada dodje do kupovine toga. Sve ovisi o parama, a vjerujem da cu si ipak uzeti jaci hardver jer tko zna na sta sve mogu zabrijat za par mjeseci.

Dakle uzimam Kingmaxov modul od 512, imaju u ve-mil na ponudi za manje od 400 kn.

HDD jos ne znam isplati li se vise uzeti pata ili sata + kontroler ..... Mozda bolje sata jer ovaj pata koji sad koristim mislim ionako maknuti kad kupim novi jer je malo dotrajao .... pa da odmah imam novije sucelje koje cu lako na novu maticnu i neka vrti. (200 giga naravno, imam muzike pun q** koja ce mi trebat na disku za mixanje)

Jos me jedino zanima koliko kosta kontroler jer ako je nes sitno, nije frka, a ukoliko su komplikacije u pitanju, pricekao bih. Jedan frend mi je rekao da je kupio kontroler jos davno i da mu nesto nije radilo ....

A glede maticne i procesora, to je posebna prica, kada kupim sada ovo sto mi bas nuzno treba onda cu oko ovoga obratiti posebnu paznju, mozda otvoriti novi topic gdje cu vidjeti sto je sve na ponudi i odluciti.

U svakom slucaju dobra ideja sto sam se ovdje javio, pomogli ste mi da sredim shemu u glavi. ;-)
phelan je offline   Reply With Quote