View Single Post
Staro 05.05.2018., 13:28   #22393
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017

Nisu. Naravno da je sve priprema za još samo jedan nastavak koji će vjerovatno imati još jedan nastavak.

Sam film kao i ostali Avengersi, šoranje i humor, ništa više. Niti jedan Marvel film osim Iron Man nisam pogledao više od jednom.

Što se tiče Visona:

Drago mi je da nisam jedini koje se pitao koji je njemu k***c. Jedan od najmoćnijih Avengersa, prolazi kroz zidove, ništa mu nitko ne može, niti jedan jedini potez nije napravio.

-->
Disney je tvornica novaca i gade mi se sve više. Sve je na istu šprancu, i sve je na nastavke. Uz to, skoro da neće biti film da nije Disney produkcije. Djeca mi gledaju crtiće, 80% dostupnih na tv-u su neki od Disney studija. Šopaju ih non stop.

Ono "gade mi se" je zbog načina na koji rade filmove, sve ima nastavak i sve je na istu šprancu s malim varijacijama. Više ne postoji film koji ima početak i kraj, nego je sve priprema za novi nastavak. Gledao sam nove Avengerse u kinu, i ušao sam s nadom da će imati kraj, kakav god, ali da će imati.

Nisu. Naravno da je sve priprema za još samo jedan nastavak koji će vjerovatno imati još jedan nastavak.

Sam film kao i ostali Avengersi, šoranje i humor, ništa više. Niti jedan Marvel film osim Iron Man nisam pogledao više od jednom.

Što se tiče Visona:

Drago mi je da nisam jedini koje se pitao koji je njemu k***c. Jedan od najmoćnijih Avengersa, prolazi kroz zidove, ništa mu nitko ne može, niti jedan jedini potez nije napravio.

Libertus je offline   Reply With Quote