Na forumu imamo preko 100 THs, a na poolu doslovce 15 GHs sa foruma...
Što vas koči točno da pokušamo nešto napraviti u Hrvatskoj a da koristi svima?
Ljudi sa 1 rigom se spajaju, i podržavaju sve ovo, a svi "veliki" se boje, čega se bojite?
Da se samo 5 jačih spoje, ubijali bi blokove, a svi nešto čekaju, da naraste hash pa će onda...kako da naraste ako se nitko ne želi spojiti i jedan drugog čekaju?
Jasno mi je da ljudi razmišljaju "zašto bi se spajao dobro mi je tu di jesam", ali moje pitanje je, zašto ne bi bilo bolje ako može biti bolje?
Javite mi se u inbox ako ne želite ovako, recite što je problem i zašto ne želite doći...dogovoriti ćemo se oko svega, i tu sam zbog vas. A možemo i zajedno na chat svi oni koji nisu gore i čekaju nekog drugog da se spoji on, pa se dogovorimo u koliko sati se svi spajaju pa da vidimo koliko se može u 10min doslovce skupiti snage...i da vidite da sve može biti ok...
Ako mislite da sam pool napravio zbog neke svoje koristi, možemo i to srediti kako bi vama a ne meni bilo bolje, meni je samo bitno da plaćam server i održavanje i kada se to pokrije, fee će se smanjiti od toga dana kada je skupio dovoljno za taj dio.
Ono, doslovce tražim od vas 10min svoje snage, da odvojite za nešto što možda podržavate a ne želite riskirati

Samo se trebamo dogovoriti što je problem, i probati riješiti zajedno sve i odrediti vrijeme kada bi se svi spojili...
Razmislite...znate gdje sam
Pozdrav svima!