View Single Post
Staro 04.05.2018., 15:50   #22371
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Za vas obične gledatelje koji pogledate čisto da pogledate 4.5-6 max je sasvim u redu. Za nas fanove koji smo ovaj film čekali 10 godina zašto ne bi bio 10/10.

Normalno da se film ne uspoređuje s nekim remek djelima, ali gledajući u široj slici ovu franšizu te ono kako se razvijala i što je donosila u ovih 10 godina te što je sve bilo potrebno da se ovakav film uopće napravi.. kako ne lupit tu desetku?
Pojedinci ne kuže kako je naježiti se kad gledaš trailer i očkeuješ epsku borbu svih tih heroja koja se gradi godinama.
Većina tu je casual ekipa koja je otišla u kino da ode, na kraju se ustala i otišla, ne zanima ih kraj ni Thanos ni ništa, ali moraju srati po filmu.

DA se razumiju u detalje shvatili koliko je toga puno sadržano u 2 i pol sata filma. Koga god sam sreo, i ko nije preveliki fan divio se filmu, kako to izgleda kako je zabavno i epski. jasno da se svima neće svidjeti, ko nema shemu za to ne sviđa mu se.

Ja ne gledam anime, ali ne rugam ljude koji to fanatično gledaju, ne pričam kako je to sranje jer to ne kužim pa izvucite iz toga pouku i pokušajte shvaitti kako takav film može bit 10 od 10 kad ga čekaš tih 10 godina

i da se osvrnem na 3 plakata van grada, toliko dosadan, naporan i nesmiješan film dugo nisam vidio i dobro da jesam, da znam da to nije za mene. Film je kvalitetno snimljen, odglumljen, ali nema smisla, prenahajpan je i pojedinci ga hvale samo zato jer ga hvali i kritika, a sami ga nisu shvatili.
Ali nisam zato nekom došao solit pamet, e kako se tebi taj film može svidjeti...ali hrvatistan je hrvatistan.