View Single Post
Staro 04.05.2018., 11:02   #1154
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ne utječe? Pa PUBG je izgubio 40% igrača u zadnjih 4 mjeseca, što zbog loše optimizacije, ali većinu zbog mogućnosti izbora (Fortnite u ovom slučaju). Bolja optimizacija, free je, zanimljivo je (nekima)... Utječe dobrano. Gejm nalazi za 2 sekunde jer je svejedno i dalje ogromna baza igrača PUBG-a, ali realno pada iz dana u dan. Što gledanost, što zainteresiranost, što broj igrača. Priznali mi ili ne, Fortnite je trenutno jača igra od PUBG-a. Meni osobno PUBG ne nemjerljivo bolji....

Enivej, 26mb patch je izašao
I dalje tih 40% nimalo ne utječe niti na tebe niti na mene, niti ikog ovdje, niti bilo koga u EU, US. Australija je ionak uvijek u banani s playerbaseom bez obzira na igru tako da njih ne ubrajam

Nek pada, isplatio sam si debelo 20 eura koliko sam platio igru i da izumre sljedeći mjesec ne bi mi bilo žao jer mi je već sada pružilo dovoljno sati zabave i samo od prodaje tih loot crateova sam nekih 70€ zaradio

Na svu sreću tržište je zasićeno fps igrama pa nije nikakav problem mijenjati igre
I dobro da je, ove igre s performansama kakve PUBG ima treba stisnut da se saberu.

A ovaj update je meni do sada najgori do sada. Jučer smo malo igrali i svima nam je padao fps, lagalo i battleye izbacivao. Fun times
xGAME je offline   Reply With Quote