Citiraj:
Autor Bravo
Ne možeš proć na teh. s 3,4 godine starim uljem svaki daljnji komentar je suvišan.
Ja mijenjam svake godine (jebena cifra od 40kn), ne želim se zajebavat da mi zacvika čeljust ili zaštopa lajtung..
Inače prije 500km stavio komplet Textar kočnice zasad zadovoljan. Ništa ne cvile.
|
nema ti sto zacvikati. Ak je povecan udio vlage u tekucini, onda ce ti pri jako jako ostroj voznji i puno kocenja kada se digne temperatura te tekucine kocnica oslabiti i auto slabije kociti. Da bi ostao bez kocnica zbog kocione tekucine su sanse male do nikakve. Prije ces pregrijati plocice/diskove nego da ces zbog tekucine ostat bez kocnica.
Citiraj:
Autor Bravo
Jbt kako blesavo pitanje. To se obavezno provjerava tj. mjeri se temperatura isparavanja tekućine za kočenje.
|
ne mjeri se obavezno. Jedino ako nisu nesto promijenili u zadnje 4 godine.
Citiraj:
Autor prileee
Naravno da se ne provjerava obavezno.
Sent from my LG-M250 using Tapatalk
|
tocno, meni nisu nikad mjerili, dok ja nisam zahtijevao, pa sam onda pao na tehnickom taj put

Jos mi kaze lik, sad kad sam mjerio te ne mogu pustiti, pa mi dao savjet da izvucem na spricu iz posude tekucinu i nadolijem frisku

tako i napravio i prosao, i nikad problema sa kocenjem nisam imao. Osim sto sam znao pregrijati kocnice uz i niz Ljubovo i velebit... no i to je do losih plocica najvise...