View Single Post
Staro 03.05.2018., 19:09   #980
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ja nebih ovaj Vetelov potez usporedjivao sao Botasovim iz Bahreina. Naime tamo je Botas imao jako malo za izgubiti da je pokusao jer Hamilton je bio dosta iza. Dakle worst case scenario promasio bi zavoj VET bi ga prosao i zavrsio bi 2. gdje je i zavrsio.
Ovdje u prvom zavoju nakon safety car sto se maknuo je daleko veci rizik preuzeo Vetel i ne malo pogrijesio on je tako gadno pogrijesio da je ostetio gume i u tom istom zavoju su ga prosli i BOT i HAM i RAI a poslijedica flat spota je prolazak i PER dakle ja to nebih nazvao bas dobrim odmjerenim potezom i preuzetim rizikom pogotovo sto on je glavni pretendent na naslov. Puno bodova je prosuo.

Kao sto rece Brko, jako bi ga moglo svrbiti ta pogreska jer Mercedes i Hamilton ce prokuzit te gume a onda mislim da Mercedes i HAM su jaca kombinacija od VET i Ferrarija. Trentuno je jos uvijek pipkanje oko Pirelija. Pa nije Ferrari se popravio za sekundu od Australije do Kine...sve se vrti oko guma jos ali timovi poput Mercedesa ce kad tad prokuziti kako dovesti gumu u optimanlni range a onda kao sto rekoh bit ce jaci od crvenih.
Romul je offline   Reply With Quote