View Single Post
Staro 03.05.2018., 07:16   #973
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Vetelov pokušaj pretjecanja je bio skroz legitiman. Kao navijaču Ferrarija, draže mi je da je pokušao i nije uspio, nego da vozi kao Kimi. Pa jadnog Botasa još dan danas napadaju što nije pokušao preći Seba u Bahrainu.
Mišljenja sam da bi teško dobio priliku za pretjecanje da nije pokušao odmah nakon SC-a, pokušao, nije uspio, nije nikoga skršio, hejteri zadovoljni, sve super...
Biti će ti još draže ako na kraju naslov izgubi za 4 boda
Pokušaj je bio i nije uspio. Bottas u Bahrainu nije ni pokušao na gumama sa puno više mesa. Ispao je papak samo takav. Čak su ga i šefovi momčadi "napljuskali" jer nije ni probao.

Mene više zanima što bi bilo da nije bilo RB sudara. Da je Bottas sa 12.5 sekundi prednosti koliko je i imao u tom trenutku, otišao po US gume i vratio se 8.5 sekundi iza Vettela na starim Soft gumama 10 krugova prije kraja. Imam filing da Vettel nebi pobjedio, jer bi Bottas skidao 1.5-2.0s po krugu, imao bi čistu stazu ispred sebe jer bi RBovi bili iza njega. Jedina enigma je Hamilton, no vjerojatno bi ga pustio u taj napad (nešto ala Mađarska 2017).

Na kraju šteta za Bottasa, ali tako je to.

I kako kažeš, hejteri zadovoljni. Ja bi dodao, i fanbojsi butthurtani i super. Imamo odličnu sezonu samo nek se tako fino lome, neka je SCa i neka svako malo neko drugi pobjedi. Kaj fali ?

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote