Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Inače, možeš li zaključiti kakva je ovdje izrada? (70 kg, 2x200W)
|
Da, to je SACD familija sa kojom se Sony dici, davno sam slusao prvi model SACD player iz te serije kad su prvi mediji jos tek stizali u etui-ma jer su bili egzote
Postoji samo jedan jako razocaravajuci problem sa Pre i Amp stanjem ovog tima, a to je za oba ovo :
Obicno se smatra za dizajn koji prelazi +5000$ granicu na vise, kako nema nikakve isprike ne biti pravi balansirani dizajn (mirror image true balanced) posebno za preamp.
Jos ako uzmemo frekvencijske implikacije samih zvucnika koji po pitanju super tweeter-a ionako plove u teorijskim vodama te samu dezignaciju SACD formata, onda bi se svaki dizajner slozio da je ovo NEKONZISTENTNO !
Jer dizajn koji ima iste, stremi ka beskompromisnom ocuvanju i najmanjeg detalja a tu se kvazi balansirani dizajn slabo uklapa.
Za te novce moze se kupiti pravi balansirani dizajn i to ne samo u US-u vec bogme i u zemlji gjde zivi Komadant Mark a bogme i u zemlji Crocodile Dundee-a
Po ovim pitanjima su Niponci jos malo disonantni naspram rasnim US pojacalima i lagano povrsni, sto je ipak malo cudno ako se uzme u obzir da su Niponci zadnja nacija koju bi se svelo pod taj opis.
No cast ipak spasava sveti gral zemljak
Accuphase , beskompromisni zagovaratelj true balansiranog dizajna.
On doista moze stati uz svako US pojacalo ma koliko kostalo i ma koliko prstalo od specifikacija. Evo ti
krasnog uvoda na tu temu pri spominanju tek rodjenog novog imena.
Ovo me sjeti, mislim da nikad nije i nece postojati pojacalo koje pak otislo u najveci vidjeni 'ekstrem' (ako toga ima) u naj fizikalnijem smislu razdvajanja napajacke sekcije po kanalu + dual mono simetrije i to (!) po kanalu !!!
Tko drugi nego Jadis :
Veseli me da i Denon ima
metalni daljinski
Pogledaj samo kako je elegantno
Marantz napravio Lit-ažu sa svake strane kako bi lagano dao vecu vidljivost funkcijskim batoncima. Stvarno krasno osmisljeno nema sto.
Uz Sony i Denon i Teac voli 'od oka' nabaciti cijenu, pogledaj molim te koliko trazi za ovaj
špiler
Doduse, tko ih moze kriviti, imaju pravo unovciti svoje ime, naci ce poneki entuzijasta koji ce ovoliki novac ostaviti u zemlji izlazeceg Sony-a

(kako mogi japanezi zovu svoju zemlju)
@>Tooma, ako nisi do sad jos kupio daljinski, mozda da razmotris trenutnu naj sofisticiraniju
remote alatku