View Single Post
Staro 12.12.2005., 02:24   #5
phelan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Kao prvo, hvala svima na pomoci ....

Skuzio sam da mogu pata disc spojiti i na novije maticne, ovo da bi kupio sata sam napisao zato sto cu uskoro kupiti i novu mbo i cpu pa cisto da imam sav noviji hardver, a i brzi su valjda (e sad ne znam koliko kostaju kontroleri, ak su neka sica, nije frka).

Sto se RAM tice, nije mi frka odvojiti vise para za DDR 433, ali pitanje je hoce li to raditi na maticnoj koju sada koristim. I ako da, da samo u BIOS ostane podeseno na automatski jel.

Sto se namjene tice, ne namjeravam se baviti nikakvim overklokiranjima i djindjama, trenutno samo zbog posla, muzike, standardnih aplikacija prosjeckog korisnika - dakle ne trebaju mi vrhunske performanse, ali se mislim malo baviti elektronskom glazbom (mixanje i produkcija) pa bi kasnije ulozio u dobru zvucnu .... zato polako i kupujem noviji hardver.
Igrice ne igram tako da bi o grafickoj kasnije razmisljao, uzeo bih neku srednje klase, no o tom jos ne razmisljam

Ma samo da se sredim tih par mjeseci, sorry na gnjavazi ljudi, kad gledam da prodjem sto bolje a da ne dajem odjednom vecu svotu
phelan je offline   Reply With Quote