View Single Post
Staro 01.05.2018., 12:56   #1923
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Jednog Nexusa sam uspio riješiti s više tvorničkih reseta iz recoverya, bilo mi dosadno taj dan pa sam ga sforsao jedno 4-5 puta dok se nije dozvao pameti Reset, zbutaš ga, podesiš na brzaka, kamera i slikanje, ako se skrši, ponovno ispočetka. Na kraju ga dobio, radio je još dobrih godinu i nešto (prvi puta se počelo dešavati isto kao i tebi, nepuna godina), koliko znam i dan danas radi ok i dalje. Pa eto, probaj...nije to onaj klasični memorijski efekt naravno, no očito nešto s battery statsima u softveru ga stilta.
To bi se složilo s greškom kod updateova i security patcheva kod i nakon upgradea na 7.1.1, navodno zabrije neke postavke i potrebno je /cache resetirat iz recoverya. Ženi obrisao cache, trajalo 3 sekunde. Meni trajalo bome minutu i sitno.

Pitanje je što se dogodi, a trenutno factory reset nažalost nije opcija zbog nekih aplikacija koje nisam backupirao.

Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Jel fast charging utječe na vijek baterije?
Je li bolje puniti s običnim punjačem?
Utječe, međutim u normalnom vijeku trajanja mobitela zanemarivo malo s obzirom kakav luksuz pruža (50% baterije u 10-20min, ako ne i više).

Prvi Nexus6 je durao ko što napisah bez problema, stalno je na quick chargeru punjen bio. Kad sam dobio novi s gare, stavio sam jedan "backup" non-quickcharge punjač kod kreveta i uvijek sam njega koristio jer mobitel jednostavno izdrži 12h bez problema (za razliku od moto z)