Citiraj:
Autor lit
Ljudi relax, sjećate se svi koliko ste skurili love i struje u prazno na razne druge poolove sa raznim coinima pa smo svi šutili o tome i pripisali takvom slučaju, kao dogodilo se...
Strpljenja malo, još čekamo druge da se spoje da nas bude još više.
|
Potpuno podržavam.
Gledam ovaj forum od skoro i više mi liči na Monty Paython cirkus..Zaklinju se sa Ethermine, flypool i čim sve ne, a ne vide očiglednu činjenicu a to je matematika..Ovaj softwer od pool-a na 128 blokova ima statistiku od 92% a ovi veliki preko 180% no vi ne gledate na ether poolu na koliko on iskopa blok? Na 500%..Prema tome, treba smiriti graju i čekati 5 blokova pa donositi zaključke..A sad da ne ispadne da pametujem, ove stvari znam jer sam radio i jedan i drugi softwer, kao contributor i kažem opet, uzmi 5 blokova i dobićeš ispod 100% prosjek garantiram. Ovaj sad blok ak zapne na 300% najmanja 2 iduća idu oko 50% i to garantiram jer znam ovaj source.. Zato veliki pool-si i nemaju statistike za broj blokova. Imaju stale shares, imaju orphaned bloks, imaju manji hashrate,(svaki put kad rabiš proxy 5% snage ti radi za drugi pool neplaćeno naravno)..Ne napadajte vlasnika, naš je čovjek nego pomozite, najlakše je šutnuti osobu kada je na koljenima, no budi čovjek pa pomozi dignuti hashrate pa se veliki postotak neće ni osjetiti..Svi imaju velike postotke, ovaj source ima najbolji prosjek, no problem je što je ovdje 30ghs a da je 300 ne bi se ni osjetilo..LP svima