@dreammastera, Veoma dobro.
Kupio sam Tele2 SIM i stavio je u mobitel. Imam slične rezultate na Speedtestu. Između 60-70 Mbps DL i 45-48 UL.
Tako da sam u procesu nabave routera. Vidio sam neke koji su oglašavani po 400, a otišli za 300. To je neki red veličine love koji sam spreman dati. Ako nekome kupi prašinu, a hoće lovu za njega -> PP, slobodno.
Citiraj:
Autor p0laris
Vodi racuna da bonovi imaju ogranicene brzine, mislim da je slagalica na 75 mbps, ali nisam siguran. Neke starije tarife su cak na 10. Ako sam kupis modem mozes uzeti pokucni samo sim bez obveze. Druga opcija je uzeti na daljinu preko poziva i dostave ti postom, u tom slucaju imas 14 dana da im vratis.
|
Thx. Skužio sam da je neka caka s bonovima. Odlučio sam se za pretplatu na neodređeno.

Čim nabavim router, raskidam s Iskonom ugovor.
P.S.
Iz Iskona su mi se rekli javiti naknadno vezano uz prebacivanje na bližu centralu. Fol, zvat će iz prodaje. Ne znam kakve veze ima prodaja s promjenom centrale, ali OK. Nisu zvali, pa zvao ja njih. Čude se u prodaji. Kao, ništa od toga. Lud, zbunjenom... A, u tehničkoj podršci rekli da me mogu prebaciti na FTTB, pa dalje bakrom do utičnice. Kao da sam s dva različita telekoma razgovarao, a ne s dva odjela u Iskonu.

Strašna im je organizacija.