View Single Post
Staro 28.04.2018., 00:43   #22319
rossoneri
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2012
Neznam, kod mene je jednostavno došlo do "zasićenja"... najbolje mogu tako objasnit...

Iron man mi je recimo bia ok i zabavan film, Downey legenda i karizmatik sam po sebi odlično ga je iznia na leđima... Nolanovi Batmani isto dobri i kvalitetni... Sve iza toga uključujući avengerse i njihove nastavke, captain america sa nastavcima, black panther, guardians of the galaxy, deadpool, ant-man, thor i nastavci, wonderwoman, aquaman, justice league... kako uopće imat volje toliko sličnih sranja gledat? sve neke borbe, neki efekti, ratovi, eksplozije, izbjegavanje smrti u milisekundama na pre kul načine uz obavezno prosipanje baza i viceva u hodu da level kulerštine tuče u blokadu... sve na istu šemu doslovno copy paste...

Jel vrime više prestat s tim silovanjem superheroja? Očito nije, jer određena publika to guta i zarada ide... Moje mišljenje je dok je situacija takva gledat ćemo sve manje kvalitetnih i originalnih filmova a sve više CGI smeća po istom receptu, isklišeizirano do bola... To me više nemože ni opustit, ni zabavit... samo produžim dalje kad vidim te trailere jer mi je muka od debila u kostimima koji lete, ispaljuju munje, vatru, ruše zidove, pričaju s ribama, onaj Thor šeta sa Hiltijem okolo... mislin ono, daj mi neki pametni film, sa glavom i repom, dobrom pričom, kvalitetnom atmosferom da me uvuče u radnju... triler, drama, krim... samo da nisu više ove splačine...

razumiš me?
rossoneri je offline   Reply With Quote