Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Ko šta ti imaš svoju teoriju ja imam svoju.
Ja ispuhivanje više ne vidim. Market cap je 400 milijardi. Skočio za skoro 50%.
BTC gubi dominaciju zato tako sporo i raste.
Glupo je uspoređivat '14-'15 jer je to doba kad moja baba još nije imala instagram.
A ja izašo iz btca i sve u altovima. Kako sad to 
|
To što ga ti ne vidis to je tvoja stvar ali onda nemoj pitati o čemu ja pričan kad vidiš da znaš o čemu pričam.
Mislim da smo pričali o konkretnim primjerima već ovdje a ako nismo možemo ponoviti, coin marketcap podatak u cryptu je potpuno besmislen i nema veze s ničime jer ne odražava pravo stanje i potpuno je pogrešan za red veličine cca 50-100x... iz toga također i drugi podatak, coin dominance je također, još veća bedastoća jer se izračunava iz coin marketcapa što znači da je njegova vrijednost još bar za x2 gora od coinmarketcapa. Koristiti ta dva podatka za predviđanje tržišta je jednako korištenju babe gatare da ti da savjete za ulaganje u crypto.
Povijest je učiteljica života i zanemarivati što se dogodilo u prošlosti može biti kobna pogreška. P.S. tvoja baba ni dan danas nema instagram tak da vidi koliko je to irelevantno.
čim se shvati da tržišta i sva ekinomija počiva na ciklusima prije če biti jasno sto se i zašto se sada događa. Nekako je nezamislivo bilo da ce 2007 godine dogodit recesija, a ako malo bolje čitas novine već se najavljuje nova za '19 i '20... kao što rekoh market cycles....